1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat

1 op 1 online pinterest training op maat


N2x witregel

Ontdek Pinterest als een fantastisch online kanaal voor je bedrijfswebsite, webshop en/of blog

og een spatie

Pinterest is een fantastisch online kanaal voor een continue grote stroom aan webverkeer. Steeds meer bedrijven zetten Pinterest dan ook in voor hun bedrijfswebsite, webshop en/of blog. Valt het webverkeer tot nu toe tegen? Baal je hiervan? Wil je andere online kanalen inzetten om veel en kwalitatief goede (organische) webbezoekers aan te trekken? Dan is Pinterest voor jou!

.


1x witregel

Waarom deze 1-op-1 online Pinterest training?

Naast de online Pinterest cursus die ik heb ontwikkeld en die je geheel zelf en zonder begeleiding volgt, kun je ook kiezen voor deze ‘1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat’. Met deze 1-op-1 online Pinterest training heb je mij als privétrainer en gaan we 1 op 1 aan de slag met Pinterest.

Het grote voordeel is dat we Pinterest meteen helemaal kunnen afstemmen op jouw bedrijfssituatie, oftewel de training wordt volledig op maat gemaakt. Ook is het heel interactief, doordat ik direct je vragen kan beantwoorden en we over en weer snel kunnen sparren.

2x


IK LEER JE HOE JE MET MIJN IJZERSTERKE PINTEREST STRATEGIE MAANDELIJKS TOT WEL 100.000 MENSEN AANTREKT NAAR JE BLOG, BEDRIJFSWEBSITE EN/OF WEBSHOP!
Muriel ten Haken
(Pinterest trainer en oprichter van Veertigplus mus)

geen tekst


Weer een regel

Geen Pinterest ervaring? Dat maakt niet uit

Heb je weinig of geen Pinterest ervaring? Geen probleem. Doordat de training volledig op maat wordt gemaakt, starten we bij het begin en werken we toe naar een complete en doordachte Pinterest strategie die je direct kunt toepassen en naar een perfect ingericht Pinterest account.

Enter


Weer een enter

Wel Pinterest ervaring? Een goede opfrisser en boost

Ben je al wel bekend met Pinterest, maar haal je er voor je gevoel te weinig uit? Dan stemmen we samen af wat je aan extra kennis en kunde nodig hebt om Pinterest optimaal in te zetten. En natuurlijk leer ik je alles over mijn ijzersterke Pinterest strategie waarmee ik ruim 100.000 maandelijkse bezoekers trek naar mijn website veertigplusmus.nl.

Vaak hebben meer ervaren Pinterest gebruikers last van ‘Pinterest-blindheid’, waardoor bepaalde basiskennis of andere Pinterest vaardigheden worden vergeten of niet (meer) worden geoptimaliseerd. Met deze 1-op-1 training wordt de kennis weer opgefrist en leer je een nieuwe, slimme Pinterest strategie.

tussenzin


IN MEI 2020 VONDEN ER OP MIJN WEBSITE VIA PINTEREST RUIM 165.000 SESSIES PLAATS EN WAREN ER VIA PINTEREST 203.625 PAGINAWEERGAVEN OP MIJN WEBSITE!

Muriel ten Haken
3x

enter enter


Weer een enter

De grote kracht achter deze training

De grote kracht achter deze 1-op-1 training is mijn ijzersterke en bewezen Pinterest strategie. Die leg ik je van A tot Z uit en leer je direct in te zetten voor jouw bedrijfswebsite, webshop en/of blog. Dat Pinterest een gouden greep is voor bedrijven en organisaties, blijkt wel uit het feit dat het mogelijk is om binnen 5 maanden ruim 100.000 webbezoekers per maand aan te trekken via Pinterest.


Voor wie is deze 1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat geschikt?

Regel invoegen

Voor bloggers/influencers, webshophouders, online marketeers, zzp’ers, ondernemers, marketingmanagers, marketingmedewerkers

Je bent werkzaam in bijvoorbeeld de volgende branches: training en coaching, beauty, fashion, wonen & interieur, kinderen & ouderschap, reizen, eten & drinken, lifestyle, hobby & vrije tijd, horeca, gezondheid, sport, etc.

Je wilt Pinterest langdurig gaan inzetten voor jouw bedrijfswebsite, webshop en/of blog

Je wilt meer naamsbekendheid krijgen

Je wilt online veel beter zichtbaar zijn door andere kanalen naast bijvoorbeeld Facebook en Instagram

Je wilt nieuwe doelgroepen gaan aanspreken en/of bestaande doelgroepen meer inspireren

Je wilt meer omzet halen uit bestaande en nieuwe doelgroepen

Je wilt een continue grote stroom aan (organisch) webverkeer op gang brengen met kwalitatief goede webbezoekers.

enter


Regel ertussen

De training bestaat uit:

itte regel

Een online intakegesprek van maximaal 60 minuten via Zoom of Skype

3 online trainingsmomenten via Zoom van elk 2 uur, dus in totaal 6 uur (de data bepalen we samen)

2x 60 minuten online Pinterest coaching via Zoom of Skype binnen 3 maanden na afloop van de training. Tijdens deze 2 coachingssessies begeleid ik je bij het volledig inrichten en optimaliseren van je Pinterest account en het uitrollen van de Pinterest strategie

In totaal duurt het trainingstraject 8 uur waarin ik fungeer als jouw/jullie Pinterest trainer en Pinterest coach

De training wordt volledig op maat gemaakt.


De training is verder inclusief:

Uitgebreide uitleg en implementatie van mijn doordachte en ijzersterke Pinterest strategie die volledig wordt afgestemd op jouw bedrijfssituatie

Compleet werkboek in pdf bestaande uit ruim 100 pagina’s

Onbeperkt toegang tot 19 uitgebreide video’s over Pinterest met maar liefst ruim 5½ uur videomateriaal dat als naslagwerk dient, inclusief de beschikking over 35 Pinterest pin formats die je kunt gebruiken voor het maken van pins, beiden ter waarde van in totaal € 364,-

Bonusmateriaal, zoals de Pinterest kalender en het Pinterest planningsformulier.

tussenregel


Witregel

Wat regel je zelf:

….

→ Je hebt de beschikking over een laptop of computer met een goede internetverbinding

→ Je hebt de beschikking over voldoende content waarvan pins kunnen worden gemaakt, zoals blogartikelen, nieuwsfeiten, artikelen in je webshop etc. en hebt de intentie om dit langdurig te blijven aanvullen

→ Een gratis of betaald abonnement op Tailwind en op Canva (voorafgaand aan de training geef ik je hierover informatie. Eventueel kunnen we dit ook tijdens de training doen)

→ Tijdens het trainingstraject heb je, tussen de 3 trainingsmomenten door, de tijd om op basis van wat je hebt geleerd je Pinterest account in te richten/te optimaliseren

→ Je hebt de motivatie en tijd om tijdens en na de training wekelijks een vast aantal uren vrij te maken voor Pinterest. Verwacht je dat dit je niet gaat lukken, laat dan een collega, je compagnon of iemand anders bij de training aanschuiven, zodat jullie de Pinterest strategie samen langdurig kunnen gaan uitvoeren.

..


Witregel

Inhoud van de 1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat:

…..

Afhankelijk van waar jouw behoeften en wensen liggen met Pinterest, kan de training bestaan uit alle of een deel van de onderstaande onderwerpen:

.

→ Belangrijke feiten over Pinterest en de grootste voordelen van Pinterest waar jij op kunt inspelen

→ Het bepalen van jouw Pinterest doelstellingen, deze SMART maken en bewaken

→ Het in kaart brengen van en/of het verder verdiepen in jouw Pinterest doelgroep

→ Manieren om interessante Pinterest zoekwoorden en hashtags te vinden (inclusief een manier die door diverse SEO specialisten wordt gebruikt)

→ Het volledig opzetten en/of optimaliseren van je zakelijke Pinterest account. Hierbij lopen we een checklist door en passen we alles direct aan en/of krijg je tips en trics wat je zelf kunt aanpassen

→ Het maken van een onweerstaanbaar Pinterest profiel

→ Instructietraining over het werken met de tool Canva (om Pinterest pins en Pinterest boardcovers mee te maken)

Pinterestborden maken waar Pinterest bezoekers van smullen

→ Het maken van pin lay-outs die mega scoren (inclusief het gebruik van de 50 gratis pin formats die bij deze Pinterest training is inbegrepen)

→ Het schrijven van slimme pin-teksten waarmee jij mensen aantrekt als een magneet

Pin beschrijvingen schrijven waar je doelgroep, Pinterest en zoekmachines niet omheen kunnen

→ Hoe je Pinterest ook slim inzet op je website (zoals met een HTML code)

→ Instructietraining over Tailwind (ik leer je welke functionaliteiten van Tailwind ik gebruik voor het uitvoeren van mijn Pinterest strategie)

→ Het optimaal inzetten van Tailwind tribes en Pinterest groepsborden

→ Uitgebreide uitleg van mijn IJZERSTERKE Pinterest strategie en deze maken wij op maat op basis van jouw bedrijfssituatie en doelstellingen

→ Uitgebreide uitleg over mijn dagelijkse/wekelijkse Pinterest werkwijze die absoluut werkt

→ Belangrijke zaken over het Pinterest algoritme waar jij je voordelen uit kunt halen

→ Instructie over wat belangrijk is om te meten in Google Analytics, Pinterest analytics en Tailwind analytics

→ Optioneel: adverteren op Pinterest.

……


leeg

Investering:

tussenzin

De volledige 1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat, zoals hierboven beschreven, kost 645 euro, exclusief BTW. Dit is de prijs voor 1 persoon. Maximaal kunnen 3 personen aan de training deelnemen. De meerprijs voor de 2e en 3e persoon is 100 euro per persoon, exclusief BTW. Er zijn verder geen bijkomende kosten, zoals reiskosten of accommodatiekosten, aangezien de training volledig online plaatsvindt.

..


Zin ertussen

Mogelijkheden na de training:

white

Wil je na het laatste coachingsgesprek, dat binnen 3 maanden na de training plaatsvindt, met mij blijven sparren over je Pinterest strategie? Dat kan zeker. Je kunt mij inzetten als Pinterestcoach waarbij we regelmatig via Skype, Zoom of per telefoon contact hebben en waarin je al je vragen kunt stellen. De datum van een coachingsgesprek stemmen we samen af en kan ook ad-hoc plaatsvinden. In principe kan ik snel schakelen.

Het tarief van Pinterest coaching is 67 euro per uur, exclusief BTW en de minimale duur per keer is 1 uur.


En de allerlaatste zin

Wie is jouw trainer?

……..

Mijn naam is Muriel en ik ben jouw trainer tijdens de 1-op-1 Online Pinterest Training Op Maat. Als blogger, influencer en online marketeer heb ik ontdekt welke enorme positieve boost Pinterest aan je website kan geven.

Met mijn blog Veertigplus mus heb ik in korte tijd – door Pinterest – de stroom aan gratis webbezoekers explosief zien stijgen naar ruim 100.000 bezoekers per maand. Dat was echt een eye-opener! En deze bezoekersaantallen stijgen iedere dag.

De basis van dit succes is mijn goed doordachte Pinterest strategie die ik gestructureerd toepas in mijn marketing. Dit én de belangrijkste zaken over Pinterest ga je allemaal leren in de 1-op-1 training. Ik kijk ernaar uit om de training persoonlijk aan je te geven, weliswaar volledig online, maar net zo krachtig als een face-to-face training!

Pinterest trainer


white enter

Vragen of aanmelden? 

tussenzinnetje

Heb je vragen over deze training of wil je je aanmelden? Stuur gerust een e-mail naar muriel@veertigplusmus.nl. Ik beantwoord je e-mail binnen 24 uur.

Laatste zin