Trainingen, cursussen en boeken over afvallen en dieet!

Haal je hart op aan de onderstaande trainingen, cursussen en e-books van Veertigplus mus én van andere

aanbieders die ik je met plezier aanraad! Allemaal over afvallen en dieet!

 

Snuffel lekker rond in het onderstaande aanbod:

Online cursus
'Op naar een Happy Lijf'

Afvallen én een fitter lijf, dat is waar je voor gaat met deze online cursus 'Op naar een Happy Lijf'. Pak de regie over je leven. 'NU' is het beste moment om voor jezelf te kiezen en jouw ongezonde leefpatroon te doorbreken. 

Online afslanken zonder dieet

Met het online programma 'Online afslanken zonder dieet' van ikveranderwel.nl behaalt 80% het streefgewicht- Zonder Dieet! Deze manier van afvallen is een feestje, omdat je alles mag eten wat je wilt en door te luisteren naar je lichaam maak je de juiste keuzes. 

Online coachingsprogramma 'Minder kilo's'

Minder kilo's is een online coachingsprogramma voor wie kilo's kwijt wil. Je ontvangt een persoonlijk eet- en beweegplan, 3 coachingscalls, veel tips en een boodschappenlijst op maat, zodat je gericht op je doel af kunt gaan. 

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Wil jij écht makkelijk afvallen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Koop het populaire Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)! Boordevol weekmenu's, recepten, tips en boodschappenlijstjes! 

Online Programma voor definitief stoppen met emotie-eten

Uniek online programma met persoonlijke begeleiding van Sarina Baas om definitief te stoppen met emotie-eten en snaaibuien via hypnosesessies en mindset-veranderingen! Inclusief heel veel bonussen!

Boek In 8 weken slank

Wil jij afvallen mét een goed plan? Lees de super handige tips over afvallen en volg de makkelijke weekmenu’s die in dit populaire boek 'In 8 weken slank' staan. Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. 

Build 'n Burn: in 8 weken fit!

Weinig energie? Wil je afslanken? Wil je een sterker lichaam en een betere gezondheid? BUILD ‘N BURN! is hét online trainingsprogramma waarmee je jouw lichaam en energielevel in 8 weken een enorme boost gaat geven!

Online cursus afvallen

Ga aan de slag met deze cursus afvallen! Word coach van jezelf en dit is de perfecte manier om af te vallen zonder veel geld uit te geven. In deze cursus ga je met verschillende methoden en praktische tips aan de slag om gezonder te worden.

Boek Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Al meer dan 150.000 exemplaren verkocht! Dit boek bevat 8 complete weekmenu's, 40 heerlijke recepten en super veel informatie over afvallen. Ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect combineert.

Dit is wat anderen over het aanbod zeggen:

Ik heb het boek Afvallen Met Gezond En Vooral Lekker Eten gekocht. Leuk boek!

Karin

Leuke curussen en boeken staan hier zeg! 

Kim

Het Build 'n Burn In 8 weken fit-programma gevolgd en voel me veel fitter en ben 5 kilo afgevallen ook!

Marleen

Meest verkochte cursus:

Online Cursus Afvallen

Meest verkochte boek:

Afvallen met gezond en vooral lekker eten