Aanmeldformulier voor de 40plus onderneemster van de dag

.

Zo word jij de 40+ onderneemster van de dag!

Ken jij het Instagram account van Veertigplus Business Mussen al? Vrijwel elke dag is op het Instagram account van Veertigplus Business Mussen een post met de ‘40+ Onderneemster van de Dag’! Jij kunt ook 40+ Onderneemster van de Dag worden! En het is helemaal GRATIS! Een mooie manier om je bedrijf gratis te promoten.

…..

Voor wie?

Je kunt je alleen aanmelden als je een vrouwelijke ondernemer van boven de 40 jaar bent en je dus een eigen bedrijf hebt.

..

Je kunt je gratis aanmelden!

Je kunt je gratis aanmelden voor het worden van de 40+ Onderneemster van de Dag door het onderstaande formulier in te vullen.

Waarom meedoen?

Door je aan te melden voor de 40+ Onderneemster van de Dag promoot je gratis je bedrijf bij heel veel mensen op Instagram. Wie wil dat nou niet?

….

Waarom wordt dit je aangeboden?

Bij Veertigplus Business Mussen is de gedachte: ‘geven loont’. Door te geven en elkaar te helpen, daar worden we allemaal een beter mens van, toch? Of in dit geval, betere vrouwelijke ondernemers :-).

….

Ready? Let’s go!

Vind je dit ook leuk? Beantwoord dan de 5 FAMOUS 40+ BUSINESS MUS VRAGEN in het onderstaande formulier. Bij de Instagram post waarin je de 40+ Onderneemster van de Dag bent, komen je antwoorden op de 5 Famous vragen erbij te staan.

…..

Vul het onderstaande vragenformulier in en meld je aan als 40+ Onderneemster van de Dag

Het invullen van het formulier duurt ongeveer 15 minuten.

Let op! Het kan helaas gebeuren dat je ingevulde formulier niet goed wordt verstuurd en bij mij niet aankomt. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je het via je mobiele telefoon invult. Probeer daarom het formulier in ieder geval via je computer of laptop in te vullen en te versturen. Sorry voor het ongemak!

BELANGRIJK: BEANTWOORD DE VRAGEN ZO KORT EN BONDIG MOGELIJK. ANDERS PAST HET NIET IN DE INSTAGRAM POST! VEERTIGPLUS BUSINESS MUSSEN BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM DE TEKST IN TE KORTEN EN TE VERBETEREN OP TAAL EN GRAMMATICA.

Aanmeldformulier voor de 40+ onderneemster van de dag